* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Η Toshiba ενισχύει τις λειτουργίες στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα για να προσφέρει ό,τι καλύτερο σε χαρακτηριστικά

Neuss, Γερμανία, 3 Σεπτεμβρίου 2015 – Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα μια σειρά από αναβαθμίσεις επιδόσεων σε επιλογή από τα υπάρχοντα μοντέλα της, οι οποίοι περιλαμβάνουν την προσθήκη τετραπύρηνου 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel® CoreTM στους Satellite P50-C και Satellite P50t-C. Από τη γρηγορότερη έναρξη μέχρι τη βελτιωμένη ανταπόκριση, όλη η γκάμα φορητών υπολογιστών multimedia και gaming της Toshiba έχει ενισχυθεί για να έχουν οι χρήστες τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Επιπροσθέτως, οι Satellite Radius 11 και CL10-C έχουν αναβαθμιστεί τόσο αναφορικά με τον επεξεργαστή τους όσο και με τη νέα τους εμφάνιση.

Satellite P50-C/P50t-C
Ο Satellite P50-C και ο P50t-C που ενεργοποιείται με την αφή, θα ενισχυθούν από την προσθήκη νέου τετραπύρηνου 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i7-6700HQ,, που προσφέρει σπουδαία ευελιξία στις επιδόσεις με έξυπνες λειτουργίες για περισσότερη ταχύτητα όταν είναι αναγκαία, χάρις την τεχνολογία Intel® Turbo Boost. Με ενεργοποιημένο overclocking, επιτρέπει ευελιξία στις διαμορφώσεις συστήματος όπως τις επιθυμεί ο χρήστης. Σε συνδυασμό με γραφικά NVIDIA® GeForce® GTX 950M με CUDA™ Technology και NVIDIA® Optimus™ Technology συν διπλή υποστήριξη SSD/HDD, η σειρά Satellite P50-C προσφέρει πανίσχυρες επιδόσεις ανεξαρτήτως εργασίας.

Η σειρά Satellite P50-C Series, που απευθύνεται σε λάτρεις των πολυμέσων και gamers, προσφέρει την επιλογή οθόνης 39.6 cm (15.6”) Ultra HD 4K – με ρεαλιστική διαμόρφωση χρώματος πιστοποιημένη με Chroma Tune™ – σε ανάλυση HD ή Full HD. Ο ήχος υψηλής ποιότητας παράγεται από τα ενσωματωμένα harman kardon® στερεοφωνικά ηχεία, προσφέροντας στους χρήστες μία εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας. Η συνδεσιμότητα έχει επίσης αναβαθμιστεί μέσω SD card slot που υποστηρίζει UHS-II για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.

Satellite P70-B και Qosmio X70-B
Η προσθήκη νέων γραφικών AMD Radeon™ R9 M365X και τεχνολογίας AMD EnduroTM Technology στους Satellite P70-B και Qosmio X70-B επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν πολλαπλά προγράμματα και να μεγιστοποιήσουν τις εμπειρίες gaming και multimedia. Αμφότερα τα μοντέλα προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, οθόνη Full HD και premium harman kardon® ενσωματωμένα ηχεία για να απολαμβάνουν οι χρήστες το περιεχόμενό τους με εντυπωσιακή καθαρότητα.

Satellite Radius 11 και Satellite CL10-C
Οι υβριδικοί Satellite Radius 11 και CL10-C επίσης επωφελούνται από την προσθήκη αναβαθμισμένων επεξεργαστών είτε Intel® Celeron N3050 είτε Pentium N3700 για ενισχυμένο multi-tasking και ήπιες επιδόσεις. Αυτό συνεπάγεται και ενισχυμένη διάρκεια μπαταρίας μέχρι 7 ώρες1 για μια ολόκληρη εργασιακή μέρα χωρίς φόρτιση.

Με νέο, αναβαθμισμένο design και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν Satin Gold αλουμινένιο περίβλημε με φινίρισμα hairline. Με αρμό περιστροφής 360 μοιρών στον Satellite Radius 11, η οθόνη HD μπορεί να προσαρμοστεί στους πέντε διαφορετικούς τρόπους χρήσης με ευκολία, δημιουργωντας μια πραγματικά ευέλικτη πέντε-σε-μία συσκευή. Ο Satellite CL10-C είναι ιδανικός για όσους θέλουν ένα φορητό υπολογιστή εύκολο στη μεταφορά με την ελευθερία να κάνουν πολλά εν κινήσει, ο οποίος παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης/πρόσβασης αρχείων σε cloud.

Τα αναβαθμισμένα μοντέλα της Toshiba θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το τεταρτο τρίμηνο του 2015.

Online Πληροφορίες
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Toshiba για πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα μας, τις προδιαγραφές και πολλά περισσότερα: http://www.toshiba-greece.com/
Όλα τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται εδώ ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Οι ακριβείς προδιαγραφές του προϊόντος εξαρτώνται από το μοντέλο και την τοπική διαθεσιμότητα.

Σχετικά με την Toshiba
H Toshiba Corporation, μεταξύ των εταιριών Fortune 500, διαθέτει διεθνώς εξελιγμένα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα και συστήματα και είναι οργανωμένη σε πέντε στρατηγικούς τομείς Business: Ενέργεια & Υποδομές, Community Solutions, Τομέας Συστημάτων & Υπηρεσιών Υγείας, Ηλεκτρονικές Συσκευές & Εξαρτήματα και Lifestyles Προϊόντα & Υπηρεσίες.

Με βασική αρχή την αφοσίωση στους ανθρώπους και στο μέλλον (“Committed to People, Committed to the Future”), η Toshiba δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ανάπτυξη μέσω της δημιουργικότητας και της καινοτομίας (“Growth Through Creativity and Innovation”), συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι ζουν σε μια ασφαλή και άνετη κοινωνία. Η Toshiba ιδρύθηκε στο Τόκιο το 1875, όπου σήμερα χτυπάει η καρδιά ενός παγκοσμίου δικτύου 590 εταιριών που απασχολούν περισσότερους από 200,000 ανθρώπους με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 6.5 τρισεκατομμύρια γεν (US$63 billion). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Toshiba παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.toshiba.co.jp/index.htm

Η Toshiba Europe GmbH, που εδρεύει στο Neuss της Γερμανίας ανήκει στην Toshiba Corporation, Tokyo, Japan, και στην Toshiba Lifestyle Products & Services Corporation, Tokyo, Japan.

1Σύμφωνα με τη MobileMark 2014. Έως 7 ώρες για τον Satellite CL10-C, έως 6 ώρες για τον Satellite Radius 11.

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2015