* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

H Toshiba λανσάρει την πανευρωπαϊκή καμπάνια ‘Make IT work’

Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2016: Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα τη μεγάλη πανευρωπαϊκή καμπάνια ‘Make IT work’, για εταιρικούς συνεργάτες και πελάτες σε mid-size και εταιρικές αγορές. Η καμπάνια ‘Make IT work’ θα είναι ο βασικός πυλώνας για τις προτάσεις της Toshiba στο business κομμάτι, καταδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρίας σε αυτήν την αγορά. Θα υποστηρίξει επίσης την προώθηση των νέων business συσκευών της Toshiba, που είναι τώρα διαθέσιμες σε όλη την Ευρώπη.

Η καμπάνια έχει σχεδιαστεί για να δείξει την υποστήριξη της Toshiba στις αυξανώμενες ανάγκες του σημερινού επαγγελματικού περιβάλλοντος, μέσω της γκάμας λύσεων B2B αλλά και της συμβουλευτικής/υποστήριξης σε πελάτες και συνεργάτες.

Η νέα σειρά business της Toshiba, η πιο πλήρης μέχρι σήμερα, περιλαμβάνει δώδεκα νέες πλατφόρμες και τέσσερις βασικούς φορητούς υπολογιστές και υβριδικές συσκευές – τους Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C και Portégé Z20t-C – που βασίζονται όλοι στις θεμελιώδεις αξίες της Toshiba για ασφάλεια, αξιοπιστία, συνδεσιμότητα και διαχειρισιμότητα.

Περιλαμβάνουν επίσης νέους επεξεργαστές Intel® 6th Gen Core™, βασικό συστατικό για μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με τα Windows 10, ενώ μεγιστοποιούν και τη διάρκεια μπαταρίας.

Ο κ. Jorge Borges, Head of B2B Marketing της Toshiba Europe δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τα πρωτοφανή επίπεδα της τεχνολογικής καινοτομίας προσφέρουν στις επιχειρήσεις εκπληκτικές δυνατότητες για να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Αλλά η πρόκληση για τις εταιρίες, ειδικά σε περιβάλλον mid-size και corporate, είναι να εφαρμόσουν αυτές τις τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας συγχρόνως ότι είναι ασφαλείς και χρήσιμες για το ανθρώπινο δυναμικό τους. Σε αυτήν την αρχή βασίζεται η καμπάνια ‘Make IT work’- πιστεύουμε ότι βοηθάει τις εταιρίες να καταλάβουν ότι μπορούμε να τις βοηθήσουμε να υιοθετήσουν εξυπνότερες και αποτελεσματικότερες στρατηγικές IT σε κάθε βήμα της προσπάθειας».

«Είμαστε επίσης περήφανοι για τις νέες συσκευές μας για εταιρική χρήση. Αντανακλούν την απαράμιλλη ασφάλεια, αξιοπιστία και διαχειρισιμότητα για την οποία φημίζονται οι συσκευές της Toshiba με οικονομική τιμή έναρξης που οδηγεί σε δυνατό ROI» προθέτει ο κ. Jorge Borges.

Η Toshiba παρέχει μεγάλη ποικιλία λύσεων B2B εκτός από τις συσκευές hardware, οι οποίες περιλαμβάνουν το Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) που επιτρέπει στις εταιρίες να διαχειρίζονται τις συσκευές τους με πλήρες σύστημα asset management και εργαλεία κατανόησης για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα και η συμβατότητα των συσκευών.

Το λανσάρισμα της καμπάνιας ’Make IT work’, που υποστηρίζεται από μια επένδυση άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Toshiba στις αγορές mid-size και corporate. Διαδέχεται τα προηγούμενα λανσαρίσματα ‘Get Modern with Toshiba’ και ‘Toshiba Means Business’, που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η καμπάνια ‘Make IT work’ θα υποστηριχθεί με PR και marketing, που περιλαμβάνουν emails, προϊοντικά βίντεο, διαδικτυακά banners και microsite.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site ‘Make IT work – www.toshiba.eu/work

-ENDS-

Σχετικά με την Toshiba
H Toshiba Corporation, μεταξύ των εταιριών Fortune 500, διαθέτει διεθνώς εξελιγμένα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα και συστήματα και είναι οργανωμένη σε πέντε στρατηγικούς τομείς Business: Ενέργεια & Υποδομές, Community Solutions, Τομέας Συστημάτων & Υπηρεσιών Υγείας, Ηλεκτρονικές Συσκευές & Εξαρτήματα και Lifestyles Προϊόντα & Υπηρεσίες.

Με βασική αρχή την αφοσίωση στους ανθρώπους και στο μέλλον (“Committed to People, Committed to the Future”), η Toshiba δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ανάπτυξη μέσω της δημιουργικότητας και της καινοτομίας (“Growth Through Creativity and Innovation”), συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι ζουν σε μια ασφαλή και άνετη κοινωνία.

Η Toshiba ιδρύθηκε στο Τόκιο το 1875, όπου σήμερα χτυπάει η καρδιά ενός παγκοσμίου δικτύου 580 εταιριών που απασχολούν περισσότερους από 199,000 ανθρώπους με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 6.6 τρισεκατομμύρια γεν (US$55 billion). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Toshiba παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.toshiba.co.jp/index.htm

Η Toshiba Europe GmbH, που εδρεύει στο Neuss της Γερμανίας ανήκει στην Toshiba Corporation, Tokyo, Japan, και στην Toshiba Lifestyle Products & Services Corporation, Tokyo, Japan

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2016