* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

H Toshiba παρουσιάζει την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί – που προσφέρει στους καταναλωτές συνολική προστασία για το PC τους

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2015 – Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί– μια προσφορά που παρέχει επιπλέον ηρεμία σε περίπτωση αναπάντεχων και ανεπιθύμητων γεγονότων. Διαθέσιμη δωρέαν μέσω της αγοράς οικιακών φορητών υπολογιστών και αποσπώμενων ή υβριδικών PC – η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί παρέχει πλήρη κάλυψη για κάθε συμβάν.

Η Εγγύηση αποτελείται από πέντε μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν επέκταση εγγύησης και για τον πρώτο χρόνο προστασία από ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα, κλοπή, απώλεια δεδομένων καθώς επίσης και McAfee LiveSafe license, προσφέροντας στους πελάτες ενισχυμένη ασφάλεια για τη νέα συσκευή τους1 . Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί είναι πλέον διαθέσιμη για τους πελάτες σε επιλεγμένες χώρες2 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει Εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά.

Ο κ. Sandor van der Ham, Vice President, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, της Toshiba Europe GmbH δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τη διάδοση των πιο ευέλικτων lifestyle και την αυξημένη φορητή χρήση των PC, χαιρόμαστε να ενισχύουμε την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά των πελατών μας στην καθημερινότητά τους. Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί να καλύπτει τις πλήρεις σειρές Satellite, Qosmio, Chromebook και KIRA, δείχνουμε πόσο πιστεύουμε στη διατήρηση της αξιοπιστίας των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι καλυμμένοι σε περίπτωση αναπάντεχων γεγονότων όπως ζημιά από ατύχημα ή online απειλές.’

Επέκταση Εγγύησης
Οι φορητοί υπολογιστές της Toshiba φημίζονται για την αξιοπιστία τους, ωστόσο με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί, οι πελάτες επωφελούνται δεδομένου ότι έχουν διευρυμένη διεθνή εγγύηση τριών ετών, αντί για τη βασική ενός ή δύο ετών σε περίπτωση που η συσκευή τους αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ζημιά από ατύχημα
Η κάλυψη για ζημιά από ατύχημα είναι μια πολύ βασική παράμετρος για την Εγγύηση, δεδομένης της φορητής χρήσης των PC σήμερα και της αυξανόμενης πιθανότητα ζημιάς κατά της μετακινήσεις. Είτε σας πέσει ο φορητός σας στη μέση ενός βιαστικού ταξιδιού, είτε ρίξετε κατά λάθος καφέ στο PC σας, η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί σας καλύπτει αντικαθιστώντας ή επισκευάζοντας κάθε φορητό υπολογιστή που έχει υποστεί ζημιά από ατύχημα.

Κλοπή
Για εκείνους που χρησιμοποιούν τα PC τους σε δημόσιους χώρους, ή ενώ ταξιδεύουν, η πιθανότητα κλοπής δεν μπορεί να αγνοηθεί. Σε περίπτωση που λάβει χώρα μια κλοπή, όσοι πελάτες της Toshiba έχουν Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί μπορούν να έχουν δωρεάν αντικατάσταση της συσκευής τους με ένα ίδιο ή παρόμοιο μοντέλο.

Απώλεια δεδομένων
Συχνά οι φορητοί υπολογιστές φιλοξενούν όλες τις ψηφιακές αναμνήσεις των χρηστών. Τα Hard-drives είναι γεμάτα με πολύτιμες οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο – καθώς επίσης και media όπως ταινίες και μουσική – οπότε μια ζημιά στο σκληρό δίσκο μπορεί να είναι καταστροφική. Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί, η Toshiba αντικαθιστά τα drives που δε λειτουργούν σωστά, και κάνει ό,τι καλύτερο για να ανακτηθούν δεδομένα που χάθηκαν.

McAfee LiveSafe
Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί δεν περιλαμβάνει μόνο την επισκευή όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Η Toshiba προσφέρει επίσης ένα χρόνο McAfee LiveSafe license σε όσους κάνουν εγγραφή στην Εγγύηση. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται ακόμη περισσότερο τα δεδομένα και η ταυτότητα του χρήστη, καθώς επίσης και η συσκευή του από malware, spyware, ανεπιθύμητα προγράμματα και άλλα. Η McAfee LiveSafe διαθέτει επίσης anti-spam και ενσωματωμένους γονικούς ελέχους, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια σε οικογένειες.

Οι πελάτες, οι οποίοι έχουν αγοράσει φορητό υπολογιστή που περιλαμβάνεται στην προσφορά, μπορούν να κάνουν εγγραφή στην Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί στο www.nomatterwhatguarantee.com

Online Πληροφορίες
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Toshiba για πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα μας, τις προδιαγραφές και πολλά περισσότερα: http://www.toshiba-greece.com/ Όλα τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται εδώ ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Οι ακριβείς προδιαγραφές του προϊόντος εξαρτώνται από το μοντέλο και την τοπική διαθεσιμότητα.

Σχετικά με την Toshiba
H Toshiba Corporation, μεταξύ των εταιριών Fortune 500, διαθέτει διεθνώς εξελιγμένα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα και συστήματα και είναι οργανωμένη σε πέντε στρατηγικούς τομείς Business: Ενέργεια & Υποδομές, Community Solutions, Τομέας Συστημάτων & Υπηρεσιών Υγείας, Ηλεκτρονικές Συσκευές & Εξαρτήματα και Lifestyles Προϊόντα & Υπηρεσίες.

Με βασική αρχή την αφοσίωση στους ανθρώπους και στο μέλλον (“Committed to People, Committed to the Future”), η Toshiba δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ανάπτυξη μέσω της δημιουργικότητας και της καινοτομίας (“Growth Through Creativity and Innovation”), συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι ζουν σε μια ασφαλή και άνετη κοινωνία.

Η Toshiba ιδρύθηκε στο Τόκιο το 1875, όπου σήμερα χτυπάει η καρδιά ενός παγκοσμίου δικτύου 580 εταιριών που απασχολούν περισσότερους από 199,000 ανθρώπους με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 6.6 τρισεκατομμύρια γεν (US$55 billion). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Toshiba παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.toshiba.co.jp/index.htm

Η Toshiba Europe GmbH, που εδρεύει στο Neuss της Γερμανίας ανήκει στην Toshiba Corporation, Tokyo, Japan, και στην Toshiba Lifestyle Products & Services Corporation, Tokyo, Japan

1Τα πέντε μέρη περιλαμβάνουν όρους και προϋποθέσεις. Οι πλήρεις όροι και προϋποθέσεις υπάρχουν στο: www.nomatterwhatguarantee.com
2Επιλεγμένες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, FYROM, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και ΙσπανίαM