* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Παρουσιάζοντας το ψηφιακό notebook που επαναπροσδιορίζει την πένα και το χαρτί – το Toshiba dynaPad

Neuss, Γερμανία, 13 Οκτωβρίου 2015 – Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε σήμερα το dynaPad, ένα μοναδικό Windows 10 tablet που επαναπροσδιορίζει την πένα και το χαρτί. Σε tablet mode, έχει πάχος μόλις 6.9mm και βάρος 569g – που το καθιστούν το λεπτότερο και ελαφρύτερο1 30 cm (12”) Windows 10 tablet στον κόσμο. Το dynaPad μετατρέπεται σε φορητό PC με το συνημμένο ελαφρύ και λεπτό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, για να αξιοποιήσετε πλήρως το Microsoft Office.
Σχεδιασμένο για να προωθεί τη δημιουργικότητα και να ενισχύει την παραγωγικότητα, το Toshiba dynaPad είναι το απόλυτο ψηφιακό notebook.

Φυσική εμπειρία γραψίματος
Το Toshiba dynaPad έχει σχεδιαστεί με πρότυπο την άνετη γραφή με πένα και χαρτί – αναπαριστώντας ακόμη και το κοινό B5 μέγεθος σημειωματαρίου. Για να επιτευχθεί αυτό, περιλαμβάνεται WACOM Active Electro-Static (AES) stylus με ακρίβεια θέσης, που έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει την πίεση στην πένα – είτε αιχμηρή, είτε επιφανειακή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούν οι χρήστες τον προσωπικό τους τρόπο γραφής ενώ κρατούν σημειώσεις, σχολιάζουν έγγραφα, γράφoυν αφηρημένα ή σχεδιάζουν, ενώ προσδίδεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Ακόμη και τα άσκοπα λάθη αποφεύγονται χάρις την προσθήκη της λειτουργίας palm-rest rejection στην οθόνη του tablet .

Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από αυθεντικές εφαρμογές Toshiba-που επιτρέπουν στους χρήστες να συγκεντρώνουν, να οργανώνουν και να μοιράζονται σημειώσεις, εικόνες και αρχεία- όπως TruNote®, TruCapture®, TruRecorder, TruNote Clip και TruNote Share. Όλες οι αυθεντικές εφαρμογές Toshiba παρέχουν υποστήριξη για να αποθηκεύετε και να επικοινωνείτε το περιεχόμενο που θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είτε πρόκειται για φωνητική εγγραφή μια συνάντησης, αποθήκευση μιας εικόνας κειμένου ή για επεξεργασία ενός απλού χειρόγραφου, η συλλογή εφαρμογών επιτρέπει στους χρήστες να διανέμουν το περιεχόμενό τους είτε ως email είτε ως PowerPoint – μεταξύ πολλαπλών συσκευών.
Το Toshiba dynaPad είναι κατάλληλο τόσο για αριστερόχειρες όσο για δεξιόχειρες χρήστες με εφαρμογές όπως το TruNote που προσαρμόζονται στον κανονικό σας τρόπο γραφής.

Ψηφιακό notebook, ενισχυμένη φορητότητα
Όντας το λεπτότερο και πιο ελαφρύ 30 cm (12”) Windows 10 tablet στον κόσμο, το dynaPad είναι ιδανικό για χρήση σε κάθε περιβάλλον και ακόμη πιο ευέλικτο με το ελαφρύ πληκτρολόγιο που περιλαμβάνεται. Με έξυπνο σώμα από Satin Gold άνθρακα, το dynaPad διαθέτει το ιδανικό περίβλημα για φορητή χρήση με τέσσερις φορές περισσότερη ακαμψία από μια συμβατική δομή. Όταν χρησιμοποιείται ως PC, με σύνδεση μαγνητών, οι χρήστες απολαμβάνουν ένα άνετο πληκτρολόγιο με ύψος 19 mm και 1.5 mm stroke για εύκολη πληκτρολόγηση.
Το tablet και τον πληκτρολόγιο συνδέονται αόρατα μεταξύ τους με μαγνήτες για εύκολη αποθήκευση και προστασία της οθόνης, ενώ η πένα WACOM AES τοποθετείται στα πλαϊνά του tablet.

To dynaPad διαθέτει οθόνη WUXGA+ (1920 x 1280) για έντονη καθαρότητα όταν βλέπετε φωτογραφίες, βίντεο ή έγγραφα εργασίας.
Η μη ανακλαστική επικάλυψη στην οθόνη βελτιώνει την καθαρότητα, δημιουργώντας ευανάγνωστα κείμενα. Επιπλέον περιλαμβάνεται ενισχυμένη διπλή επικάλυψη για τη μείωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και των αντανακλάσεων, ενώ διατηρείται η υψηλή ευαισθησία που βελτιώνει τις επιδόσεις της πένας.

Το Toshiba dynaPad θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2016.
1Διαστάσεις χωρίς πληκτρολόγιο. Από τις 13 Οκτωβρίου, 2015. Πηγή: Toshiba

Online Πληροφορίες
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Toshiba για πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα μας, τις προδιαγραφές και πολλά περισσότερα: http://www.toshiba-greece.com/
Όλα τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται εδώ ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.
Οι ακριβείς προδιαγραφές του προϊόντος εξαρτώνται από το μοντέλο και την τοπική διαθεσιμότητα.


Σχετικά με την Toshiba
H Toshiba Corporation, μεταξύ των εταιριών Fortune 500, διαθέτει διεθνώς εξελιγμένα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα και συστήματα και είναι οργανωμένη σε πέντε στρατηγικούς τομείς Business: Ενέργεια & Υποδομές, Community Solutions, Τομέας Συστημάτων & Υπηρεσιών Υγείας, Ηλεκτρονικές Συσκευές & Εξαρτήματα και Lifestyles Προϊόντα & Υπηρεσίες.

Με βασική αρχή την αφοσίωση στους ανθρώπους και στο μέλλον (“Committed to People, Committed to the Future”), η Toshiba δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ανάπτυξη μέσω της δημιουργικότητας και της καινοτομίας (“Growth Through Creativity and Innovation”), συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι ζουν σε μια ασφαλή και άνετη κοινωνία.
Η Toshiba ιδρύθηκε στο Τόκιο το 1875, όπου σήμερα χτυπάει η καρδιά ενός παγκοσμίου δικτύου 580 εταιριών που απασχολούν περισσότερους από 199,000 ανθρώπους με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 6.6 τρισεκατομμύρια γεν (US$55 billion). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Toshiba παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.toshiba.co.jp/index.htm

Η Toshiba Europe GmbH, που εδρεύει στο Neuss της Γερμανίας ανήκει στην Toshiba Corporation, Tokyo, Japan, και στην Toshiba Lifestyle Products & Services Corporation, Tokyo, Japan

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2015